Adăugat pe 20 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Foto Union vă invită la Portret de Femeie

Portret de femeie - Foto Union Studio
Portret de femeie - Foto Union Studio

După perioada sărbătorilor iubirii urmează una dedicată celor mai importante persoane din viața noastră. Fie că este mama, fie că e fiica, fie că e soția sau prietena, ea, inevitabil, reprezintă ceva pentru noi, ceva aparte, ceva special. Ei, Cristi și Raduinima Foto Unionvă invită la un eveniment aparte dedicat unor persoane minunate.

Este vorba despre Portret de Femeie. Când, unde și cum? În perioada 1-8 martie 2013, programându-vă la numărul de telefon 0733.243.784, sunteți așteptate la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei, nr. 56, București), între orele 17:00 – 22:00, pentru a avea parte de un cadou fotografic aparte.

Fotografiile vor fi realziate cu vârful de gamă al brandului Nikon, modelul D4, vor fi procesate atent și vă vor fi oferite în așa fel încât să le puteți utiliza atât pe rețelele de socializare, cât și pentru o eventuală tipărire în format mare. Evenimentul este susținut de FeminellaGrand Hotel Continental şi Nikon

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului Portret de Femeie.

Portret de femeie - Foto Union StudioÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.