LOADING

Type to search

Workshop de fotografie de studio cu Mircea Bezergheanu

dragosasaftei 5 years ago

Fotografia de studio este, probabil, una dintre acele laturi ale fotografiei cu cel mai mult potențial comercial. Fotografia de studio te învață să creezi și controlezi situații în așa fel încât să obții rezultatul pe care ți l-ai propus. Pe de altă parte, fotografia de studio vine cu o listă enormă de etape pe care trebuie să le parcurgi până să poți ajunge la stadiul în care să nu ai foarte multe limite.

Îți trebuie un echipament adecvat (și când zic echipament mă refer la foarte, foarte multe accesorii), cunoștințe pentru controlarea tuturor luminilor și multă răbdare. Bine, acestea ar fi ingredientele principale. Urmează apoi postprocesare și așa mai departe. Fotografia de studio este extrem de complexă, asta-i sigur.

În perioada 16-17 noiembrie fotograful Mircea Bezergheanu vă invită la un workshop de fotografie de studio axat pe două mari părți – Portretul și Fotografia de produs. „Vom fotografia apoi voi edita fotografiile realizate acolo, discutând despre toate aspectele legate de fotografia de stock, care tinde să devină cea mai importantă sursă de imagine pt. agențiile de publicitate, sau ptr. dezvoltatorii de conținut web. Cu investiții relativ modeste, dar cu ambiție, se poate câștiga decent din fotografia de stock, chiar dacă unii vor spune altceva, ca să vă descurajeze, să nu ajungeți să-i concurați.”, spune Mircea în completarea invitației la workshop-ul de care vorbeam.

Cele două întâlniri au loc în perioada 16-17 noiembrie la Centrul de Training Nikon (Splaiul Unirii, nr. 73, et. 3, Sector 4, București). Taxa de participare este de 500 de lei (prețul complet care însumează participarea la ambele întâlniri, atât cea de pe 16, cât și cea de pe 17), fiind necesară achitarea unui avans de 200 de lei. Vă puteți înscrie contactâdu-l pe Mircea la adresa mirceabezergheanu@yahoo.com. Mai multe detalii găsiți pe blogul său, În Tufișuri. 🙂

Mai jos vedeți o parte dintre fotografiile de studio pe care le-a realizat Mircea Bezergheanu de-a lungul timpului. Va fi o experiență interesantă să vedeți procedura din spatele lor, asta-i sigur! 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *