Adăugat pe 6 aprilie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săpătmânii pe Comunitate foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Nicolai Cîrciumaru (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Red. Dacă vă uitați în lista cu fotografiile săptămânii veți vedea că Nicolai a mai deținut recent un astfel de titlu cu un cadru similar, intitulat Yellow.

Și de această dată, ca și atunci, fundalul fotografiei a fost inițial negru, urmând ca din postprocesare să fie „umplut” cu textura pe care o vedem în varianta finală. Rezultatul e foarte plăcut vizual, iar textura se potrivește de minune cu acele flori roșii, dar și întreg ansamblul.

Felicitări, Nicolai, pentru fotografie și tehnica de realizare a acesteia! :-)

Red de Nicolai CîrciumaruÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.