Adăugat pe 24 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Sârb (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, Mărăcinar negruFlorin a mai avut fotografia săptămânii în urmă cu trei ediții – Strigăt de durereașa intitulându-se fotografia de atunci. Observăm că fotografia de natură și, implicit, a păsărilor este punctul forte al lui Florin.

Cadrul din această săptămână este unul reușit din punct de vedere tehnic și compozițional. Cei doi ciulini formează o diagonală care servește la echilibrarea imaginii, iar mărăcinarul se încadrează perfect în peisaj. E o fotografie clară, corectă și reușită. Nu spune la fel de multă poveste precum cealaltă fotografie însă. Dar chiar și așa este un cadru bun! Felicitări, Florin! :-)

Mărăcinar negru de Florin SârbÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.