Adăugat pe 30 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Alina Maria (dând click pe numele ei îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată,Gânduri..Este un cadru de stradă extrem de reușit! Toate elementele au contribuit la obținerea unei scene interesante oferite de strada atât de expresivă.

E o întâlnire de conjucturi care se potrivesc perfect. Îmbrăcămintea roșie a domnișoarei oferă acel punct de atenție în fotografie, sporește contrastul calitativ și cantiativ și, condusă de către acele coloane, privirea ajunge exact acolo unde trebuie. Rezultatul e fotografia de mai jos. Felicitări, Alina! :-)

Gânduri de Alina MariaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.