Adăugat pe 14 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de c_MARIUCA (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, „O_oo”, denumire cam ciudată, de altfel. Suntem convinși însă că acest titlu vine de la micile cerculețe pe care le formează stropii de rouă aflați pe pânza de păianjen.

Având o compoziție interesantă, fotografia atrage prin faptul că multe elemente se repetă într-o ordine desăvârșită, arătând totodată puterea pe care o are natura atunci când e vorba de crearea magiei. E un cadru close-up reușit, cu siguranță! Felicitări pentru fotografie! :-)

Fotografia săptămânii pe Comunitate FotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.