Adăugat pe 4 august 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de otto M (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată HypnosisEste o fotografie macro realizate cu obiectivul întors (din câte observăm. Greșim?), iar subiectul este un fluture. De fapt, toată atenția este concentrată asupra ochilor lui.

Fotografia reușește să atragă prin profunzimea de câmp foarte mică rezultată în urma deschiderii largi a diafragmei. E un cadru interesant, asta-i sigur. Ne-ar fi plăcut însă unul cu o profunzime mai mare de câmp. S-ar fi pierdut, oare, din farmec? Voi cum vedeți această fotografie? Este profunzimea de câmp prea mică un avantaj sau dezavantaj în cazul de față? :-)

Hypnosis by otto M



Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.