LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 5 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de otto M (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată HypnosisEste o fotografie macro realizate cu obiectivul întors (din câte observăm. Greșim?), iar subiectul este un fluture. De fapt, toată atenția este concentrată asupra ochilor lui.

Fotografia reușește să atragă prin profunzimea de câmp foarte mică rezultată în urma deschiderii largi a diafragmei. E un cadru interesant, asta-i sigur. Ne-ar fi plăcut însă unul cu o profunzime mai mare de câmp. S-ar fi pierdut, oare, din farmec? Voi cum vedeți această fotografie? Este profunzimea de câmp prea mică un avantaj sau dezavantaj în cazul de față? 🙂

Hypnosis by otto M

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Mihail F 4 August 2013

    Mie-mi place asa fotografia. Aici profunzimea de camp mai mica e bine venita. Eu asa cred. Nu e exagerat. 🙂

    Reply
  2. Delia 2 October 2013

    Sigur si-ar fi pierdut din farmec daca s-ar fi optat pentru o profunzime mai mare de camp. Ar fi intrat in cadru mai multe detalii si s-ar fi pierdut din misterul format in jurul unei fete care in acest caz lasa loc de interpretari, care mai de care mai creative (o fi extraterestru, sau nu ? 😀 )

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *