Adăugat pe 20 august 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ioan Covariuc (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Singurătate în doi. Povestea din fotografie se regăsește în sufletul atât de multor persoane, încât ar avea puterea să devină un simbol pentru ultima perioadă a vieții.

De cele mai multe ori viața începe prin unu, continuă prin doi și sfârșește, pe rând, prin unu și, apoi, prin… niciunul. În momentele în care doi se transformă în unu orice sprijin devine extrem de important, motiv pentru care fiecare ființă din jurul nostru poate reprezenta un stâlp pentru propria persoană. Fotografia este extrem, extrem de expresivă și spune o poveste care nu mai are nevoie de nicio descriere.

Singurătate în doi de Ioan CovariucÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.