Adăugat pe 8 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Cătălin Gabriel (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată „Transparente”. Fotografia surprinde o specie aparte de fluturi. E vorba de un fluture cu aripile transaprente, un exemplar superb care face ca fotografia să pară din domeniul irealului.

E o fotografie pe care am putea-o denumi documentară datorită faptului că surprinde un element nu foarte comun. Fotografia evidențiază clar caracteristica principală a speciei deși, credem noi, ar fi putut fi scoasă mult mai bine în evidență dacă încadrarea ar fi fost puțin mai din dreapta, pentru a evita apariția acelei frunze verticale în fundal. Chiar și așa este o fotografie reușită care surprinde un subiect aparte! Felicitări, Cătălin! :)

Transaprente de Cătălin GabrielÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.