Adăugat pe 15 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ramona M (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată BeatitudineFotografia surprinde un peisaj extrem de frumos (avem atât de multe zone spectaculoase și cu potențial fotografic la noi în țară! :-)) într-un mod aparte.

Razele de soare par să mângâie întreaga zonă, iar căsuța din prim-plan oferă un cadru familiar. Este o fotografie clasică de peisaj care îți captează privirea din primele clipe prin frumusețea și naturalețea ei. Recunoașteți zona în care a fost realizată fotografia?

Beatitudine pe Comunitate FotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.