Adăugat pe 7 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Carmen Mihalcea (dând click pe numele ei veți vedea întreg portofoliul ei) și surprinde o scenă încadrată desprinsă din natura moartă, denumid totuși fotografia Delicate”. E o fotografie aparte, care prin intermediul unor texturi adăugate ulterior atrage și mai mult atenția.

Pare așa un cadru desprins dintr-o scenă din secolul trecut, un cadru care îți transmite clar că acele flori au fost lăsate acolo, că timpul a trecut și și-a pus amprenta asupra lor, că totul se schimbă, iar întoarcerea în timp este imposibilă. :)

„Delicate” de Carmen MihalceaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.