Adăugat pe 14 octombrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Kria (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Poveşti, în dimineţi de toamnăFotografia surprinde două lebede undeva imediat după răsăritul soarelui, credem noi, înconjurate de o mare de ceaţă ce se ridică de la nivelul apei.

Fotografia seamănă într-adevăr cu un cadru dintr-o poveste sau dintr-un tablou. E așa, scenariul perfect pe care ți-l poți dori ca fotograf. Să ai un așa subiect, înconjurat de ceața potrivită care să inducă acel aer mistic, iar în fundal să ai o lumină foarte plăcută de răsărit. E un subiect fotografic aparte, cu siguranță.

Sperăm doar ca fotografia să nu fi trecut printr-o procesare agresivă pentru a ajunge la acest stadiu. Tindem să credem că lumina răsăritului este complet reală. Oricum ar fi, cadrul e unul reușit. Acesta e și motivul pentru care e fotografia săptămânii pe Comunitate Foto. :-)

Povești, în dimineți de toamnă pe Comunitate FotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.