Adăugat pe 29 octombrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ștefan Bela (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, Dimineață de toamnăFotografia surprinde un peisaj frumos de toamnă realizat pe malul unui lac. Nu avem mai multe informații despre locul exact, deși parcă seamănă oarecum cu ce Sfânta Ana.

E un cadru plin de liniște și calm, un cadru care descrie extrem de bine toamna și care e foarte plăcut privirii. A fost realizat cu 1/250, f/8 și ISO 200. Ar fi fost interesant să vedem cum era totul cu o expunere mai lungă, poate de câteva secundă. Ceața ar fi format așa un val care acapara totul.

Oricum, este o fotografie reușită! :-) Felicitări, Ștefan!

Dimineață de toamnă de Ștefan BelaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.