Adăugat pe 10 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Ionuț Glicanu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată În căutarea nopțiiFotografia surprinde silueta unui avion care zboară în fața unui apus frumos de toamnă. E o fotografie care surprinde un moment aparte într-un mod reușit, mai ales din punct de vedere compozițional.

Ne-ar fi plăcut ca fotografia să fie procesată mai finuț. Se văd destul de puternic urmele editării. Chiar și așa este o fotografie reușită care surprinde un moment nu foarte des întâlnit. Și îl surprinde printr-un cadru plăcut ochiului. Felicitări, Florin! :-)

În căutarea nopții de Florin Ionuț GlicanuÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.