Adăugat pe 17 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Danny Vangenechten (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Autumn MorningDanny ne-a mai încântat cu fotografia săptămânii în urmă cu nici măcar o lună, venind atunci cu o fotografie interesantă realizată la malul mării.

Fotografia de acum surprinde un răsărit aparte. Razele soarelui trec printr-o ceață densă și prin crengile unui copac pierzându-se la un moment dat și lăsând rece partea de jos a cadrului. E oarecum o tranziție continuă între două planuri. Avem întâi în partea de jos o lumină rece și un măgar care se pierde în valul de ceață, iar în partea de sus regăsim un răsărit cald și parcă plin de viață. Cadrul pare astfel o luptă între două lumi.

Felicitări, Danny, pentru fotografie! :-)

Autumn Mornind de Danny VangenechtenÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.