Adăugat pe 24 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Tudosescu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Sabydupă cum probabil este numele chipului pe care îl putem vedea. Este un portret delicat care atrage cu sine o sensibilitate aparte.

În general nu suntem adepții procesărilor precum acestea, dar în cazul de față aduce un plus imaginii și contribuie la mesajul transmis inițial. Suntem curioși cum ar fi arătat în aceeași compoziție, dar pe alb-negru. Oricum, este o fotografie reușită! Felicitări, Gabriel! :-)

Seby de Gabriel TudosescuÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.