Adăugat pe 2 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată În liniștea seriiGabriel este la cea de a treia fotografie a săptămânii (în acest an), motiv pentru care îl felicităm! Și de această dată vorbim de un cadru close-up. Un cadru close-up extrem de reușit, plin de acea căldură care te face să îți dorești să privești fotografia de mai multe ori.

Aparent sunt niște simpli maci. Puși într-o contra lumină sublimă și fotografiați cu atenție și inspirație arată superb! :-) Bravo, Gabriel, pentru fotografie! Mai multe fotografii close-up realizate de Gabriel Prescornita puteți vedea aici. :-)

În liniștea serii de Gabriel PrescornitaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.