Adăugat pe 9 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Răzvan Macavei (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Început de noiembrieFotografia surprinde peisajul unui sfârșit de toamnă. E un peisaj colorat, scufundat într-o lumină aparte și structurat pe mai multe planuri. Privirea îți curge lin din mijlocul cadrului, de la linia copacilor foarte roșii.

E o fotografie reușită care ne place. Suntem tare curioși să vedem același peisaj acum, pe timp de iarnă. Felicitări, Răzvan, pentru fotografie! Ne încântă compoziția ei, iar peisajul e unul aparte. :-)

Început de noiembrie de Răzvan MacaveiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.