LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și are ca subiect o fetiță extrem de simpatică. Fotografia intitulată „Un zâmbet în iarbă” a fost realizată cu aparatul Canon 450D și obiectivul 70-300mmacest fapt reprezntând cea mai vie dovadă a faptului că se pot obține rezultate foarte bune și cu un aparat foto entry-level.

Vă invităm să vedeți astfel fotografia celei de-a treia săptămâni. Este cu siguranță un cadru reușit, unul plin de energie și care îți transmite, așa, o rază de fericire aparte, mai ales privind ochii fetiței fotografiate. 🙂

Un zâmbet în iarbă - Fotografia săptămâni pe Comunitate Foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Abbys 20 April 2013

    Superb!!!! Copiii intotdeauna sunt sinceri,naturali si fara inhibitii.Cred ca sunt subiectii ideali.Felicitari pentru fotografie! Cu deosebit respect Abbys.

    Reply
  2. George Ionita 22 April 2013

    Arata bine, felicitari si la mai multe

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *