Adăugat pe 16 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Sea castle. Gabriel este deja un nume pe care-l întâlniți des aici. Din ultimele 30 de ediții ale fotografiei săptămânii, 4 sunt semnate de el, motiv pentru care vrem să-l felicităm! :-)

În ceea ce privește fotografia este una oarecum diferită de genul cu care ne obișnuise, dar asta nu înseamnă că nu este la fel de reușită. E un peisaj nocturn și minimalist. Cel puțin așa îl vedem noi. Ne-ar fi plăcut cadrul pe orizontală, deși probabil că nu era posibil din cauza locului. Sau ar fi fost interesantă o panoramă din cadre verticale.

Chiar și așa avem în față un cadrul plăcut de privit, un cadru reușit și, înainte de toate, fotografia săptămânii pe Comunitate Foto.

Sea castle de Gabriel PrescornitaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.