LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 5 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Sea castle. Gabriel este deja un nume pe care-l întâlniți des aici. Din ultimele 30 de ediții ale fotografiei săptămânii, 4 sunt semnate de el, motiv pentru care vrem să-l felicităm! 🙂

În ceea ce privește fotografia este una oarecum diferită de genul cu care ne obișnuise, dar asta nu înseamnă că nu este la fel de reușită. E un peisaj nocturn și minimalist. Cel puțin așa îl vedem noi. Ne-ar fi plăcut cadrul pe orizontală, deși probabil că nu era posibil din cauza locului. Sau ar fi fost interesantă o panoramă din cadre verticale.

Chiar și așa avem în față un cadrul plăcut de privit, un cadru reușit și, înainte de toate, fotografia săptămânii pe Comunitate Foto.

Sea castle de Gabriel Prescornita

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *