Adăugat pe 23 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ionuț Harag (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată TraversareFotografia pare un cadru desprins dintr-un fotoreportaj care documentează viața la țară. Surprinde o scenă din mediul rural, o scenă plină de viață și despre viață.

Puntea, apa, reflexiile, turma de oi și cei doi ciobani contribuie la realizarea unui excelent tablou al vieții rurale. Îl felicităm pe Ionuț pentru această fotografie! Suntem tare curioși să vedem cum ar arăta și un fotoreportaj complet al întregii zone. Sau al întregului moment surprins în fotografie. :-)

Traversare de Ionuț HragÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.