Adăugat pe 12 ianuarie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Skrzypiec Piotr (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată O poveste despre toamnăFotografia surprinde un peisaj montan excelent realizat pe Vârful Kladivo din Slovenia, la o înălțime de 2.094 de metri, așa cum spune autorul ei în descriere.

„Cand am inceput urcare vremea a fost urata: ceata, vantul a batut tare, era frig. Am vrut sa ma intorc acasa. Vreo 10 minut inainte de varful am iesit din ceata si… s-a inceput ceva ne de spus. Din nou am descoperit ca din cand in cand merita sa facem ture in vremea nesigura. Salutari din Liubliana!”, completează Piotr în descrierea fotografiei sale.

E un moment special surprins într-un mod aparte! Nu e deloc ușor să faci fotografii în condiții meteo care nu-ți sunt prielnice. Nu e deloc ușor să-ți cauți puterea de a continua în astfel de situații, motiv pentru care fotograful merită aprecierea noastră! Felicitări! :-)

Fotografia săptămânii: „O poveste despre toamnă” de Skrzypiec PiotrÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.