Adăugat pe 26 ianuarie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabi Sandu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Prin pădure. Fotografia surprinde un țiclean (greșesc?) pe trunchiul unui copac. Este realizată cu Nikon D7100 la 500mm cu f/8. Ar putea fi vorba de un obiectiv de 150-500mm, dar asta ne poate spune Gabi.

E o fotografie care surprinde bine un moment din mijlocul naturii. Din păcate, cadrul pare puțin out of focus, puțin neclar. Chiar și așa, momentul surprins primează tehnică. Nu-i ușor să fotografiezi țiclenii. Sunt păsări mici, sub mărimea unui pumn, care zboară destul de repede dintr-un loc în altul și stau în mare parte pe tulpinile copacilor. Felicitări, Gabi! :-)

Prin pădure de Gabi SanduÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei