Adăugat pe 9 februarie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Danny Vangenechten (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată SolitaireN-am găsit foarte multe detalii publicate de autor despre fotografie, decât c-ar fi realizată la începutul lunii februarie.

Din ce vedem în cadru pare a fi vorba de o zonă în care zăpada nu s-a topit în contrast cu un teren deja verde, nu? Tranziția aceasta creează un contrast excelent în fotografie, iar copacul din planul superior nu face decât să contribuie la compoziția aparte a fotografiei.

E un cadru reușit care ne place mult. Ne-ar plăcea și să știm locul în care a fost făcut. Pare a fi unul tare frumos. Felicitări, Danny, pentru fotografie! :-)

Solitare de Danny VangenechtenÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.