Adăugat pe 16 februarie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de C. Mariuca (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Man stationFotografia surprinde într-un mod extrem de expresiv portretul unui om al străzii.

Fotograful spune că acest cadru este ales din altele trei pe care le-a realizat. E o fotografie realizată într-o contralumină care dă un efect aparte îmbrăcăminții subiectului. Chipul e subexpus, dar parcă tocmai acest lucru dă farmec fotografiei. Felicitări lui C. Mariuca pentru expresivitatea din fotografie!

fotografia-saptamanii-pe-comunitate-foto-39Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.