Adăugat pe 23 februarie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Robert R. (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Wild attraction. Spre deosebire de fotografiile din săptămânile trecute, cea de acum face parte din categoria artă digitală. Autorul spune că a compus-o din trei cadre realizate chiar de el, iar melcii au fost preluați din fotografii de stock de pe internet.

E interesantă ideea și destul de bine pusă în practică, dar parcă melcii încă nu par a se îmbina foarte bine cu locurile pe care au fost puși. Per total, e o compoziție reușită, însă ar mai fi fost câteva părți în care s-ar fi putut lucra cu mai mare atenție. Iată, deci, fotografia săptămânii. Vouă cum vi se pare?

Wild attraction de Robert RÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei