Adăugat pe 21 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Dana DML (dând click pe numele ei îi puteți vedea portofoliul) și se bazează pe desaturarea selectivă, rămânând în centrul atenției roșul lalelei. Cum vi se pare această tehnică? A fost în vogă o perioadă mare de timp și se pare că încă mai sunt repercusiuni. În unele cadre poate fi extrem de interesantă și poate crește potențialul fotografiei.

Iată fotografia acestei săptămâni de pe Comunitate Foto. De acord sau nu cu această tehnică, fotografia a fost cea mai votată în această săptămână. Ce-i drept fotografia transmite stare de renaștere. Sau cel puțin mesajul că există putere pentru a merge mai departe. :)

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto - Dana DMLÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.