Adăugat pe 10 martie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Danny Vangenechten (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Road of Life. Fotografia surprinde o doamnă în timpul unei plimbări pe o alee dintr-un parc. Copacii înalți și dispuși de parcă ar fi aranjați cu mâna oferă un aer aparte fotografiei și redau senzația de continuitate în cel mai potrivit mod.

Poate că ar fi ieșit și mai bine fotografia dacă ar fi avut un punct de stație puțin mai jos. Desigur, a fost un cadru de moment în care primează mesajul și nu tehnica. Fotografia e specială prin felul în care arată și prin starea pe care o transmite. Felicitări, Danny! :-)

Road of Life de Danny VangenechtenÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.