Adăugat pe 23 martie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Cătălin Crudu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Flying through clouds and windows. Încadrat fiind în categoria Artă Digitală, cadrul pare a fi compus din două sau trei fotografii: cea care are casele în prim plan, una cu avionul și încă una cu cerul (asta dacă cerul nu e din prima fotografie sau din cea cu avionul). 

Oricum ar fi rezultatul e unul bine compus. E o manipulare relativ simplă, dar de efect. Simplitatea poate fi de multe ori spectaculoasă, așa cum e și aici. O astfel de fotografie e destul de greu de obținut direct, fără manipulare. Ai nevoie ca o astfel de stradă să fie foarte aproape de un aeroport, să ai norocul ca deasupra ei avioanele să zboare destul de jos și, apoi, să te sincronizezi cu decolarea lor. Ar fi destul de multe „variabile”.

Felicitări, Cătălin, pentru compoziție! :-)

Flying through clouds and windows de Cătălin CruduÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei