LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 5 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Robert R (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Flying swan. Fotografia este compusă din trei cadre diferite: primul este cel cu răsăritul, al doilea cel cu păsările care zboară și al treilea cel cu balerina desenată cu un brush în Photoshop.

Dacă stăm să privim întregul cadru e plăcut ca idee și din punct de vedere cromatic. Totuși, considerăm că e mult prea departe dusă postprocesarea. Uneori poți obține rezultate absolut minunate manipulând mai multe fotografii și formând un singur cadru. De aici și până la a crea elemente care să apară în fotografie e cale lungă.

Așa cum ziceam, rezultatul final al lui Robert are și părți bune, dar principalul dezavantaj, credem noi, e acela că a creat acea balerină ulterior neadaptând-o la peisajul în sine. Se văd destul de clar diferențe de proporții între balerina care pare fotografiată de la nivel și destul de departe și marea care-i fotografiată cu un obiectiv standard mai de aproape. Voi cum priviți postprocesarea la acest nivel? Flying swan de Robert R pe Comunitate Foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *