Adăugat pe 5 mai 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de membri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Out of the green. Am intuit autorul fotografiei încă de când am văzut-o. Gabriel Prescornita ne-a obișnuit în ultimul timp cu astfel de fotografii, motiv pentru care am reușit să-i recunoaștem foarte ușor amprenta lui asupra lor.

Cadrul de această dată surprinde o floare de primăvară printre firele de iarbă, totul într-o lumină aparte. Totodată este o dovadă a faptului că pentru astfel de cadre nu ai nevoie de cea mai scumpă aparatură foto. Gabriel a făcut fotografia cu un Canon 450D care nu se mai fabrică de destul de mult timp. Rezultatul îl vedem cu toții.

Felicitări, Gabriel! :-)

Out of the green de Gabriel PrescornitaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.