Adăugat pe 1 iunie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de membri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Marius Secan (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Prigorii. Așa cum spune și titlul, în fotografia se pot vedea trei prigorii. Prima oară aveam impresia că fie văd eu triplu, fie păsările sunt multiplicate. La o simplă privire de la distanță păsările par să fie una și aceleași.

Probabil că nu e un moment des întâlnit, să fotografiezi trei prigorii în același loc, într-o poziție atât de „ordonată”. Felicitări, Marius, pentru surprinderea momentului și pentru fotografie! :-)

Prigorii de Marius SecanÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.