Adăugat pe 28 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Liviu Cocicodar (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Casă, dulce casăFotografia ilustrează o pisică aflată într-un bocanc și care pare a se simți foarte, foarte comod. Pisicile au această putere de a se simți bine în toate locurile în care pot și dormi. Să tot ai viață de pisică. :-)

E o conversie potrivită în alb-negru, iar cadrul, per total, este unul reușit. Ne place fotografia ta, Liviu! Felicitări! E o fotografie frumoasă și, putem spune, extrem, extrem de simpatică! Și uite cum pisicile acaparează tot internetul… :-)

Casă, dulce casă de Liviu Cocicodar - Fotografia săptămânii pe Comunitate FotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.