LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 4 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie depe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Sunday afternoon. Gabriel este deja unul dintre veteranii acestei rubrici, având mai multe nominalizări la fotografia săptămânii de-a lungul timpului.

De această dată ne încântă ochii cu un cadru close-up făcut unei flori într-o după-amiază de vară. Fotografia are o cromatică plăcută, iar tot contrastul este dat de galbenul florii din centrul cadrului. Vorbim de un contrast cantitativ și calitativ, dat atât de faptul că galbenul e concentrat într-o zonă mică, cât și de faptul că el este de-o nuanță puternic diferită față de celelalte culori din fotografie.

Felicitări, Gabriel, pentru fotografie! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *