Adăugat pe 18 august 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Sfrancioc rosiatic(Lanius collurio) - femela, fotografie realizată de Florin Sârb
Sfrancioc rosiatic(Lanius collurio) - femela, fotografie realizată de Florin Sârb

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie depe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Sârb (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este surprinde un sfrâncioc roșiatic, exemplar feminin. Fotografia a fost făcută cu un Canon 7D la o distanță focală de 400mm – 1/1250s, f/5.6 și ISO 100.

Felicitări pentru fotografie, Florin! Surprinde vietatea într-o postură excelentă pentru identificarea speciei, dar și a elementelor specifice ei. Ar fi fost interesant să vedem același cadru într-o lumină mai blândă. Poate cea a apusului. Dar știm că lucrurile nu se leagă întotdeauna așa cum vrem. :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.