Adăugat pe 25 august 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

A beautiful spring - Gabriel Presconita
A beautiful spring - Gabriel Presconita

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie depe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și surprinde, așa cum ne-a obișnuit Gabriel, un detaliu într-un mod aparte.

Cu o cromatică deosebită și un cadru care scoate în evidență floarea, fotografia devine una plăcută privirii. Un cadru close-up frumos care merită toată aprecierea noastră și a utilizatorilor Comunității Foto. Felicitări, Gabriel! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.