Adăugat pe 1 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Culegătorul de nectar de Marius Secan - Fotografia săptămânii
Culegătorul de nectar de Marius Secan - Fotografia săptămânii

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie depe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Marius Secan (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Culegătorul de nectar. Fotografia este un close-up realizat unei molii Colibri (cu un zbor asemănător păsării Colibri). Nu este o insectă des întâlnită la noi în țară și nici foarte ușor de fotografiat deoarece. Pe cât este de frumos zborul păsării, pe atât este de rapid, fapt care o face mai greu de fotografiat.

Din descriere observăm că fotografia acestei săptămâni a fost făcută cu un Nikon D300 și obiectivul Nikon 105mm VR Micro la 1/1250s, f/9 și ISO 800. Felicitări, Marius! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.