LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Sârb (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Strigăt de durereLa o primă vedere pare doar un cadru reușit de wildlife, fără să fie foarte expresiv. Dacă privim mai atenți observăm ceva care ne ridică un semn de întrebare.

Ochiul stâng al codobaturii galbene este închis. Fotograful spune în descrierea pozei că pasărea își ținea ochiul închis întotdeauna, semn că era rănită. Tot fotograful spune că, privind acest detaliu, sunetele pe care le scotea păreau un cântec prin care pasărea își exterioriza durerea. Privit din această perspectivă fotografia ia parte la o poveste tristă, grea, însă extrem de expresivă.

Strigăt de durere by Florin Sârb

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *