LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Mihai D (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Mai cu maciFotografia parcă este compusă din două lumi, ambele extrem de puternice. Avem întâi primplanul macilor, un plan plin de roșu, extrem de puternic, care atrage atenția și care oferă greutate cadrului din postura de subiect.

Iar în spate, în planul îndepărtat, regăsim cerul întunecat, înnorat, care apasă partea de sus a fotografiei, mutât parcă privirea spre centru. Sunt două lumi extrem de puternice, fiecare atrăgând cât mai mult atenția către partea sa. Ar fi fost poate interesantă și o panoramă, să vedem dacă undeva, în stânga sau în dreapta, am fi avut și o rază de soare. S-ar fi format trei puncte cu o greutate imensă în fotografie. 🙂

Mai cu maci de Mihai D

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *