LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Fotografia nu este definită doar de acele cadre superbe surprinse de fotografii cu o experiență în spate. Sau doar de acele fotografii care au făcut și fac istorie. Fotografia este și mai mult de atât. Poate acesta ar fi și motivul pentru care pasiunea, deși una extrem de costisitoare, atrage enorm de multe persoane care sunt dispuse să facă sacrificii și eforturi pentru a obține acea fotografie, pentru a-și putea atinge scopul.

Motiv pentru care ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Foto, o platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj.

S-a creat o comunitate, un nivel de interacțiune. Și asta contează. E greu să ajungi sus dacă ai impresia că porneștis au ai pornit de sus. Vă invităm deci să vedeți prima fotografie din această serie. Intitulată Chifufotografia spune povestea unui personaj din zona Matache din București. A fost realizată de utilizatorul eugen D, al cărui portofoliu îl puteți vedea pe Comunitate Foto.

E o fotografie cu stare, o fotografie care îți transmite ceva încă de când o privești. Poate că ochii personajului spun totul. 🙂

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. Daniel Bumb 31 March 2013

    Foarte expresivă și aduce cu efectul Dragan .

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *