Adăugat pe 31 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia nu este definită doar de acele cadre superbe surprinse de fotografii cu o experiență în spate. Sau doar de acele fotografii care au făcut și fac istorie. Fotografia este și mai mult de atât. Poate acesta ar fi și motivul pentru care pasiunea, deși una extrem de costisitoare, atrage enorm de multe persoane care sunt dispuse să facă sacrificii și eforturi pentru a obține acea fotografie, pentru a-și putea atinge scopul.

Motiv pentru care ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Foto, o platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj.

S-a creat o comunitate, un nivel de interacțiune. Și asta contează. E greu să ajungi sus dacă ai impresia că porneștis au ai pornit de sus. Vă invităm deci să vedeți prima fotografie din această serie. Intitulată Chifufotografia spune povestea unui personaj din zona Matache din București. A fost realizată de utilizatorul eugen D, al cărui portofoliu îl puteți vedea pe Comunitate Foto.

E o fotografie cu stare, o fotografie care îți transmite ceva încă de când o privești. Poate că ochii personajului spun totul. :-)

Fotografia săptămânii pe Comunitate FotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.