LOADING

Type to search

În fotografie e ca-n teatru

dragosasaftei 5 years ago

Ca actor trebuie să le oferi oamenilor povești, iluzii. Să le oferi viziuni despre viață și să îi transpui în situații în care poate că altfel n-ar ajunge. Să le arăți o lume pe care altfel n-ar putea să o vadă. Să faci teatru în adevăratul sens al cuvântului.

Ca fotograf trebuie să le oferi oamenilor povești, iluzii. Să le arăți părți ale vieții cu care nu s-au întâlnit și să îi transpui în situații în care altfel n-ar ajunge. Să le arăți o lume pe care altfel n-ar putea să o vadă. Să le arăți viziunea ta în adevăratul sens al cuvântului.

Etapele și pașii sunt aceeași. Partea frumoasă e că în cele din urmă ajungi să fii actor și ca fotograf. Actor într-o lume în care te pui în rolul principal, încerci să definești totul din jur din propria-ți perspectivă și apoi să joci rolul ăsta cât mai bine ori de câte ori le arăți oamenilor fotografiile tale.

Partea frumoasă e că puteți ajunge foarte simplu în rolul de actor. Măcar o singură dată.

Fii actor în spectacolul Iubitafizică

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în campania de pe Blogal Initiative. Scrie pe blogul tău de ce îți dorești să fii actor în acest spectacol. Fă asta până pe 23 ianuarie, iar pe 27 vei afla dacă ești câștigătorul. E o provocare. E o șansă să intri în rolul de actor și să vezi lumea și de partea cealaltă a cortinei. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *