LOADING

Type to search

O fotografie și de 35.000 de fani pe Facebook

dragosasaftei 5 years ago

Se spune că o fotografie transmite mai mult decât o mie de cuvinte. Se spune că o fotografie reușită are puterea de a schimba oameni și mentalități. Poate societăți întregi. Și s-a văzut asta de-a lungul timpului. Gândiți-vă la fotografia cu fata afgană, la fotografia cu fetița subnutrită și acel vultur, la fotografia realizată cu câteva secunde înainte ca un om să fie călcat de un tanc. Gândiți-vă la aceste fotografii și veți realiza impactul pe care l-au avut.

Aceasta e farmecul, dacă putem spune așa, fotografiei. Iar o fotografie reușită va atrage întotdeauna foarte multe reacții. Într-o direcție asemănătoare a mers și o fotografie realizată de un fotograf român zilele trecute. Desigur, nu este vorba de situațiile de mai sus. Acelea sunt câteva dovezi ale puterii pe care le poate avea o fotografie.

Dar chiar și așa este vorba de cum se manifestă impactul unei fotografii în zilele noastre. Fotograful Ciprian Mihai, ale cărui fotografii le-ați putut vedea curând aici, a realizat o fotografie a unui BMW, iar după câteva ore…

Vedem imediat ce s-a întâmplat. Totul a început de la fotografia aceasta. A fost realizată de Ciprian care s-a folosit de un Canon 40D + 17-85mm4 blițuri externe. Fotografia e compusă din 5 cadre. De aici și lumina excelentă de pe întreaga mașină. După alte 4-5 ore de prelucrare minuțioasă a ieșit rezultatul pe care-l vedeți mai jos.

Fotografie de Ciprian Mihai

Imediat după publicarea ei pe Facebook fotografia a fost preluată de pagina BMW Blog din America, pagină care are 2,7 milioane de fani. Ce s-a întâmplat mai apoi? În doar câteva zile pagina de Facebook a lui Ciprian a ajuns de la 14.000 la 50.000 de fani. În primele ore adunase cam 20.000 de fani, iar apoi pe parcursul următoarelor zile s-a ajuns la numărul de care vă spuneam.

Iată cum o fotografie reușită îți poate aduce un mare plus la vizibilitate. E o mare reușită pentru Ciprian, motiv pentru care îl felicităm și îi ținem pumnii în continuare! Urmăriți-i fotografiile și veți rămâne plăcut surprinși de ceea ce veți vedea. E unul dintre cei mai buni fotografi auto din România. Asta-i sigur! 🙂

 Îl puteți urmări pe Ciprian Mihai pe site-ul personal sau pe Facebook

Fotografie de Ciprian Mihai

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *