Adăugat pe 8 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Fotografii ca-n Matrix și o nouă campanie HTC

HTC Snapdragon Photo Booth
HTC Snapdragon Photo Booth

Telefoanele din gama HTC One au una dintre cele mai performante camere foto de pe vreun dispozitiv mobil din lume. Nici celelalte specificații tehnice nu se lasă mai prejos, gama One având parte de tehnologie de vârf și o mare putere de procesare. Ei bine, cum scoate am sta în evidență cel mai bine?

Probabil asta-i întrebarea pe care și-au pus-o cei care au gândit campania Snapdragon Photo Bootho campanie care are un mecanism tare, tare bine gândit. Ideea e următoarea. Au pus 130 de HTC One într-o spirală de de 540 de grade și apoi au invitat tot felul de persoane să se fotografieze în centrul lor. Unii s-au fotografiat dansând, alții lovindu-se sau jucându-se. Oricum, rezultatele sunt plăcute și total diferite de tot ceea ce s-a mai realizat până acum. :-)

 

Uitați cum au ieșit micile clipuri animate și parcă desprinse din Matrix, celebra scenă cu Neo care atras de pe atunci atenția asupra unei metode de filmare/fotografiere neconvenționale.

Și acum priviți clipul de making of. Interesantă ideea, nu? Și bine pusă în practică!

Sursa: refresh.roÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.