LOADING

Type to search

Fotografiile câștigătoare la Nikon Photo Contest 2013

dragosasaftei 7 years ago

La sfârșitul acestei săptămâni au fost anunțați câștigătorii Nikon Photo Contest 2013-2013, competiție care a constat în stabilirea de noi recorduri. Au fost circa 100.000 de fotografii înscrise din peste 153 de țări și regiuni. Înscrierile s-au încadrat în patru categorii și s-au derulat de pe 1 decembrie 2012 până pe 28 februarie 2013, juriul deliberând în luna iunie.

Lista câștigătorilor poate fi văzut pe site-ul oficial Nikon sau pe Nikoniști, alături de mai multe detalii cu privire la competiție. Așadar etapa de anul acesta a atras un număr foarte mare de participanți. Au fost exact 22.752 de fotografi care și-au înscris lucrările, cumulându-se exact 99.339 de fotografii înscrise.

Haideți să vedem cadrele și povestea fotografiei câștigătoare. 🙂 Ne bucurăm să vă anunțăm că și la această ediție un fotograf român ne face să ne simțim mândri. De această dată Natalia Ciobanu a câștigat locul al III-lea la una din categoriile competiției!

Fotografia Nataliei Ciobanu

Natalia Ciobanu

Marele premiu – Dina Bova

„Este o poveste de toamna, povestea unui cuplu in varsta care a trait impreuna toata viata, fiecare in lumea lui, fiecare cu secretele lui. Este si o poveste despre imigranti care locuiesc intr-un apartament minuscul, pastrandu-si garderoba festiva si toate celelalte mici amintiri din viata anterioara. Este o poveste despre oameni care traiesc o viata modesta, dar cu demnitate. Este o poveste vesela si trista deopotriva… In aceasta lucrare, sferele sunt metaforele care vorbesc despre disocierea fata de lumea din afara dar si unul fata de celalalt. Aceasta este una dintre lucrarile mele preferate si foarte importanta pentru mine. Povestea sa ma emotioneaza profund. Prin urmare, sunt foarte bucuroasa ca a fost recunoscuta intr-o competitie de un asemenea prestigiu.”

Nikon Photo Contest - Marele premiu

Premiul Nikkor – 刘奕

Nikon Photo Contest - Premiul Nikkor

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei