LOADING

Type to search

12 fotografii conceptuale de Cornel Petrescu

dragosasaftei 5 years ago

Sau fotografii conceptuale ancorate în realitate, așa cum ne povestea Cornel atunci când ni le-a trimis. Fotografia de mai sus am văzut-o în urmă cu o câteva zile, pe 23 februarie mai exact, la Muzeul Satului în cadrul expoziției foto „Dragobetele sărută fetele”. Mi-a plăcut mult fotografia, mi s-a părut interesantă ideea ei și mesajul pe care-l transmite. Mi-am notat numele fotografului, iar când am ajuns acasă l-am contactat.

Cornel Petrescu, autorul fotografiei de mai sus și al celorlalte pe care le veți vedea în continuare, e pasionat de fotografie de aproape doi ani. Spune că nu are un gen fotografic preferat, dar îi plac fotografiile care transmit stări, idei, fotografiile care sunt cu oameni.

Întrebându-l ce întâmplare sau pățanie l-a marcat în acești doi ani de fotografie ne-a spus că încă nu a avut parte de o amintire pe care sigur n-o va uita, dar ne-a mărturisit că i-ar plăcea tare mult să surprindă pe stradă o cerere în căsătorie, să o fotografieze și să le dăruiască protagoniștilor cadrele obținute. „Asta sigur n-aș uita!”, completează Cornel.

Noi vă invităm să vedeți cele 12 fotografii conceptuale pe care ni le-a trimis Cornel. Îi ținem pumnii în continuare și îi urăm lumină bună și subiecte expresive! Pe Cornel Petrescu îl puteți urmări pe site-ul personal sau pe Facebook

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *