Adăugat pe 26 februarie 2014 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

12 fotografii conceptuale de Cornel Petrescu

Fotografii conceptuale de Cornel Petrescu
Fotografii conceptuale de Cornel Petrescu

Sau fotografii conceptuale ancorate în realitate, așa cum ne povestea Cornel atunci când ni le-a trimis. Fotografia de mai sus am văzut-o în urmă cu o câteva zile, pe 23 februarie mai exact, la Muzeul Satului în cadrul expoziției foto „Dragobetele sărută fetele”. Mi-a plăcut mult fotografia, mi s-a părut interesantă ideea ei și mesajul pe care-l transmite. Mi-am notat numele fotografului, iar când am ajuns acasă l-am contactat.

Cornel Petrescu, autorul fotografiei de mai sus și al celorlalte pe care le veți vedea în continuare, e pasionat de fotografie de aproape doi ani. Spune că nu are un gen fotografic preferat, dar îi plac fotografiile care transmit stări, idei, fotografiile care sunt cu oameni.

Întrebându-l ce întâmplare sau pățanie l-a marcat în acești doi ani de fotografie ne-a spus că încă nu a avut parte de o amintire pe care sigur n-o va uita, dar ne-a mărturisit că i-ar plăcea tare mult să surprindă pe stradă o cerere în căsătorie, să o fotografieze și să le dăruiască protagoniștilor cadrele obținute. „Asta sigur n-aș uita!”, completează Cornel.

Noi vă invităm să vedeți cele 12 fotografii conceptuale pe care ni le-a trimis Cornel. Îi ținem pumnii în continuare și îi urăm lumină bună și subiecte expresive! Pe Cornel Petrescu îl puteți urmări pe site-ul personal sau pe FacebookÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.