Adăugat pe 8 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Fotografii cu flori pentru dragile noastre cititoare

Fotografii cu flori pentru dragile noastre cititoare
Fotografii cu flori pentru dragile noastre cititoare

Astăzi, de 8 martie, vrem să vă oferim vouă, dragelor noastre cititoare, o serie de fotografii cu flori! Am ales cele mai frumoase fotografii din arhiva proprie realizate de-a lungul timpului, le-am împachetat într-un buchet prin intermediul acestui articol și acum vi le oferim cu mare drag, din tot sufletul nostru!

Vă urăm o primăvară minunată. O primăvară în care să experimentați în ceea ce privește fotografia, să descoperiți noi meleaguri ale acestei pasiuni și noi perspective ale subiectelor pe care doriți să le fotografiați. Să știți că florile, deși sunt subiecte des întâlnite, sunt extrem de expresive și pot reprezenta o cale excelentă de a exersa și pune în practică ceea ce știți!

La mulți ani, dragele noastre cititoare! Vă așteptăm în continuare pe Blog de fotografie! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.