Adăugat pe 1 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Fotografii cu ghiocei pentru o primăvară creativă

Fotografii cu ghiocei pentru o primăvară creativă
Fotografii cu ghiocei pentru o primăvară creativă

A venit, a venit primăvara! Calendaristic. Dar și meteorologic. Ziua începe să fie mai lungă, afară e mai cald, iar nopțile sunt mai ușor de îndurat în aerul liber (atunci când fotografiem afară). Noi vrem să vă urăm să aveți o primăvară fotografică excepțională! Și nu doar atât.

Vă urăm o primăvară cât mai creativă! Pentru a contura cele spuse vă invităm să priviți fotografiile de mai jos. Sunt aceeași ghiocei, dar fotografiați în moduri diferite. O dată am vrut să recreez o scenă din natură, ca și cum ghioceii ar fi în iarbă și i-aș fotografia de la firul acesteia. O altă scenă este aceea în care am luat un ghiocel și l-am pus într-un acvariul. Am obținut ceva mai neconvențional și care arată totuși interesant.

Cea de a treia scenă este cea naturală. Vedeți, poate veți spune că ghioceii, spre exemplu, sunt subiecte deja clișeice. Dar, fotografiați într-un mod aparte, diferit, putem obține rezultate extrem de interesante! :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.