Adăugat pe 22 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Fotoreportaje
 
 

25 de fotografii cu Nokia Lumia 920 de la Digital Divas

Fotografii de la Digital Divas cu Nokia Lumia 920
Fotografii de la Digital Divas cu Nokia Lumia 920

Ieri a avut loc Digital Divaso conferință dedicată doamnelor și domnișoarelor din mediul online, o conferință dedicată fashion-ului, poveștilor, succesului și exprimării prin vizual. În timpul evenimentului am realizat un experiment aparte de tot ceea ce mai realizasem până atunci. Am fotografiat la wall cu Nokia Lumia 920, un telefon cu o cameră capabilă să îți câștige încrederea destul de repede.

Nokia Lumia 920 are o cameră foto de 8,7 megapixeli. Puțin, dacă ne gândim la goana după megapixeli din ultimul timp și la numerele foarte mari pe care le întâlnim la fiecare produs lansat. Puțin, dar foarte bun calitativ. Și aici ne referim la senzorul telefonului. În mare parte am fotografiat cu el într-o lumină naturală suficient de bună. Ce putea să meargă prost?, poate vă întrebați.

Erau multe situații care m-ar fi putut dezavantaja. Dar am să vă spun ce m-a avantajat. Butonul dedicat declanșării funcționează foarte bine și nu are lag aproape deloc. Aparatul focalizează repede chiar și în lumină slabă cu ajutorul lampei dedicate. Obiectivul camerei are diafragma de f/2.0, fapt care îți oferă un timp de expunere scurt și te scapă de fotografiile mișcate. Noi am fost mulțumiți de ce am obținut. Puteți vedea rezultatele în continuare. :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.