Adăugat pe 11 octombrie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Fotografii de stradă de Aurel Rapa realizate cu Samsung Galaxy NX

Fotografii de stradă realizate de Aurel Rapa cu Samsung Galaxy NX
Fotografii de stradă realizate de Aurel Rapa cu Samsung Galaxy NX

Vă spuneam ieri că s-a lansat în România noul Samsung Galaxy NX, un mirrorless cu Android și 4G. Unul dintre fotografii care a luat parte la experimentul de a realiza o expoziție live în cadrul lansării a fost Aurel Rapa. Fotografiile lui Aurel le-ați mai putut vedea pe blog de-a lungul vremii și suntem convinși că v-ați obișnuit deja în a citi poveștile din cadrele sale.

Partea frumoasă e că fiecare cadru vine cu câte o poveste nouă, una în care să te regăsești și pe care să o înțelegi încă de la început. De această dată vrem să vă arătăm o serie de fotografii de stradă pe care le-a realizat Aurel cu Galaxy NX ieri dimineață, în timpul lansării noului mirrorless în România. Precizăm că fotografiile au fost realizate complet manual! Nu-i deloc ușor să faci asta la fiecare fotografie de stradă, mai ales cu un aparat pe care nu-l folosești de o viață. Puteți vedea în continuare rezultatele pe care le-a obținut Aurel. :-)

Îl puteți urmări pe Aurel Rapa pe contul de Facebook sau blogul personalÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.