LOADING

Type to search

Fotografii de la F1 Abu Dhabi Grand Prix cu Canon 7D Mark II

dragosasaftei 3 years ago

La fel ca și anul trecut, Abu Dhabi Grand Prix a reprezentat ultima cursă a Campionatului Mondial de Formula 1. Nico Rosberg a dominat întregul weekend, fiind cel mai rapid în două din cele trei manșe de antrenamente, în calificări și adjudecându-și victoria în cursă. Fotograful Atilla Szabo a ajuns în acest an în Emiratele Arabe Unite să surprindă evenimentul. Imaginile pe care le vedeți sunt făcute de el cu Canon 7D Mark II și obiectivele Canon 70-200mm f/2.8 Canon 17-40mm f/4. Chiar în urmă cu un an am testat și noi 7D Mark II-ul – review-ul îl puteți citi aici. Aparatul este disponibil la F64 la prețul de 5.999 de lei.

Cea de-a șasea clasare consecutivă în pole position i-a oferit pilotului german poziția ideală de a face o cursă perfectă și de a urca pe prima treaptă a podiumului pentru a șasea oară în acest an. Singurul care putea să îi pună probleme lui Rosberg era coechipierul Lewis Hamilton, cel încoronat campion înainte de etapa din emirate.

Însă strategia pentru care a optat britanicul nu i-a dat șanse la victorie. Podiumul a fost completat de Kimi Raikkonen, care a reușit să se claseze în fața colegului său de la Ferrari, Sebastian Vettel. Şi piloții echipei Force India au avut o evoluție foarte bună, Sergio Perez clasându-se pe a cincea poziție iar Nico Hulkenberg pe cea de-a șaptea.

Formula 1 urmează să ia o pauză până în luna martie a anului viitor când este programată etapa de debut a sezonului 2017, Marele Premiu al Australiei. Priviți imaginile.

Fotografii și text de Attila Szabo

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *